Započela prodaja humanitarnog kalendara „Policajci-Riječki dečki 2020“

  • Slika /vijesti/2019/Kalendar-Koblerov-mala.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Prodaja humanitarnog kalendara  „Policajci-Riječki dečki 2020“ na Koblerovom trgu se nastavlja do petka, 13. prosinca, nakon čega se od subote, 14. prosinca seli na Jadranski trg u Rijeci.

FOTO: PU primorsko-goranska

Danas, 11. prosinca započela je prodaja humanitarnog kalendara „Policajci-Riječki dečki 2020“, koji je realiziran u suradnji Policijske uprave primorsko-goranske i Udruge „Riječki dečki“. Cijena kalendara je 50 kuna, a sav prihod ostvaren prodajom bit će doniran Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju KBC Rijeka-Dječja bolnica Kantrida.
Početku prodaje humanitarnog kalendara na Koblerovom trgu u Rijeci danas su nazočili načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar,  zamjenici gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović i Nikola Ivaniš i predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat,  idejna začetnica humanitarnog projekta i kalendara „Riječki dečki“ Dunja Pavešić, trojica policijskih službenika - sudionika ovog humanitarnog projekta, dva Sanjina i Marinko te predstavnici i volonteri spomenute Udruge. Svi prisutni podržali su humanitarni cilj prodaje kalendara, prikupljanje sredstava za Dječju bolnicu Kantrida za nabavku robota koji zamjenjuje dijete u učionici te djetetu omogućava da i za vrijeme dužeg liječenja prati nastavu i bude u doticaju sa svojom okolinom.
Građani su sa zanimanjem razgledali kalendar, razgovarali s prisutnim policijskim službenicima, pozitivno se izrazili o sudjelovanju policije u humanitarnoj akciji te kupnjom jednog ili više kalendara pridonijeli uspješnom ostvarenju humanitarnog cilja radi kojeg je kalendar i nastao.
Prodaja humanitarnog kalendara  „Policajci-Riječki dečki 2020“ na Koblerovom trgu se nastavlja do petka, 13. prosinca, nakon čega se od subote, 14. prosinca seli na Jadranski trg u Rijeci. U prodaji kalendara i dalje će pomagati policijski službenici – sudionici kalendara, koji će se pridružiti predstavnicima Udruge „Riječki dečki“, volonterima i mamama djece liječene u Dječjoj bolnici Kantrida.
Osim na spomenutim riječkim  trgovima, svi koji to žele humanitarni kalendar mogu kupiti i putem facebook-a Udruge “Riječki dečki“ .

Pozivamo sve građane i tvrtke da se kupnjom kalendara uključe u ovu humanitarnu akciju i pridonesu prikupljanju sredstava potrebnih za  uspješno liječenje naših najmlađih u Dječjoj bolnici na Kantridi.
Podsjećamo,  policajci su predstavljeni  u 24. izdanju humanitarnog projekta i kalendara „Riječki dečki“, koji je prepoznatljiv ne samo na području Rijeke i okolnih mjesta, već i šire. Kalendar „Policajci-Riječki dečki 2020“  javnosti je predstavljen 3. prosinca na konferenciji za medije održanoj u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Predstavljen humanitarni kalendar „Policajci-Riječki dečki 2020“
 

Stranica