Zahvalnica Odsjeku maloljetničke delinkvencije Policijske uprave primorsko-goranske

Slika trib_1.jpg

Svojim su profesionalnim radom i zalaganjem u rješavanju problema pri pružanju pomoći i podrške korisnicima spomenute Udruge, pridonijeli iznadprosječnoj i uspješnoj suradnji. Zahvalnicu za kvalitetnu suradnju i izuzetan doprinos u zaštiti obitelji primila je voditeljica Odsjeka maloljetničke delinkvencije, Marijana Žunić.

 FOTO:PU PG

Povodom Dana obitelji i pete godišnjice rada, Udruga za zaštitu obitelji Rijeka U.Z.O.R. ,danas je u Rijeci organizirala tribinu  pod nazivom „Obitelj u suvremenom društvu – poimanja i izazovi“. Bila je to i prigoda za zahvalu svima onima s kojima ova Udruga kroz razne oblike i načine uspješno surađuje od svoga osnutka do danas.

Policijska uprava primorsko-goranska, a posebno djelatnici Odsjeka za maloljetničku delinkvenciju svojim su profesionalnim radom  i zalaganjem u rješavanju problema pri pružanju pomoći i podrške korisnicima spomenute Udruge, pridonjeli iznadprosječnoj i uspješnoj suradnji. Zahvalnicu za kvalitetnu suradnju i izuzetan doprinos u zaštiti obitelji primila je voditeljica Odsjeka maloljetničke delinkvencije, Marijana Žunić.

Tom prigodom voditeljica Žunić zahvalila se u ime Policijske uprave primorsko-goranske i Odsjeka maloljetničke delinkvencije te ujedno čestitala Udruzi obilježavanje  petogodišnjice rada. Naglasila je pri tome dobru suradnju Udruge s policijskim službenicima te iskazanu profesionalnost posebno u situacijama pružanja pomoći i zaštiti žrtava nasilja.

Ova zahvalnica, ali i dugogodišnja uspješna suradnja  pravi su putokaz ka uspješnom rješavanju problema današnje suvremene obitelji. Na tome putu potrebno je sinergijsko uključivanje svih čimbenika koji samo zajedničkim radom mogu doprinijeti kvalitetnom rješavanju problema.



Stranica