Tamara Mesarić dobitnica priznanja „Čovjek-ključ uspjeha“

Slika /PU_PG/vijesti/2018/T. Mesarić-mala.JPG

FOTO: PU primorsko-goranska 

Tamara Mesarić, policijska službenica Postaja prometne policije Rijeka na radnom mjestu policijski službenik – vođa ekipe za očevide u cestovnom prometu, ovogodišnja je dobitnica priznanja u akciji „Čovjek-ključ uspjeha“ u kategoriji „Policajac“.

Priznanje joj je uručeno danas u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma na svečanosti koju su organizirali Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka.  Ovom prigodom prisutnima su se obratili direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa i zamjenik gradonačelnik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović. 

Priznanja su uručena zaslužnim  pojedincima u raznim kategorijama djelatnosti u turizmu te drugim akcijama, kojima se također doprinosi pozitivnoj i prepoznatljivoj slici Rijeke kao poželjne turističke destinacije.

Priznanje u kategoriji „Policajac“ u akciji  „Čovjek-ključ uspjeha“ policijska službenica Tamara Mesarić, dobila je kao djelatnica koja se ističe svojim profesionalnim odnosom prema radu te kulturnim i ljubaznim odnosom prema građanima.Ove njene osobine dodatno do izražaja dolaze u turističkoj  sezoni kada obavljajući svoje redovne zadaće na cestovnim pravcima u Rijeci i okolici pomaže domaćim i stranim turistima, koji borave na ovom području ili su na proputovanju. Svojom susretljivošću, uljudnim i profesionalnim radom u raznim situacijama u kojima se turisti zateknu u prometu (očevidi prometnih nesreća, kvarovi na vozilima, usmjeravanje prema željenim destinacijama i drugo), doprinijela je ugledu ne samo policije već i Rijeke te cijele Primorsko-goranske županije kao sigurne i poželjne turističke destinacije.

Policijska službenica Tamara Mesarić samostalna je i učinkovita u obavljanju svih svojih zadaća, motivirana za daljnje stručno usavršavanje te uvijek spremna pomoći i stečena znanja i iskustva prenijeti svojim kolegama.

Načelnik Postaje prometne policije Rijeka Ivica Filipović pohvalno se izrazio o policijskoj službenici Tamari Mesarić, a ona sama govoreći o danas dobivenom priznanju kaže kako joj je drago da je netko prepoznao njen rad, a ovo je ujedno i priznanje svim njenim kolegicama i kolegama koji vrijedno i pošteno rade svoj posao.



Pisane vijesti