Savjeti za sigurno ljetovanje na digitalnim panoima u tri grada

  • Slika /Prevencija/2023/Dig.panoi-imovina.jpg
  • Slika
  • Slika

Savjeti i informacije vidljivi su u Rijeci, Crikvenici i Opatiji

FOTO: PU primorsko-goranska

U cilju što veće sigurnosti turista koji svoj godišnji odmor provode na ovom području, Policijska uprava primorsko-goranska je u pripremi turističke sezone provela niz aktivnosti u suradnji s raznim dionicima u turizmu te predstavnicima svih žurnih službi.
 
Znajući da je sigurnost jedan od važnih razloga zbog kojih gosti odabiru određenu destinaciju, tijekom svake turističke sezone policijski službenici koji rade na poslovima prevencije u ovoj Policijskoj upravi, savjetuju građane i turiste kako se zaštititi od kaznenih djela, posebice onih čiji se broj povećava za vrijeme sezone.
 
U tu svrhu, ove su godine na digitalnim panoima u Crikvenici, Opatiji i Rijeci dostupni savjeti i informacije o prevenciji krađa i provalnih krađa, ali i upozorenja kupačima, roniocima, korisnicima skutera za vodu i glisera te savjeti svima da ne ostavljaju djecu u automobilima za vrijeme vrućih ljetnih dana.
 
Sve obavijesti su pisane na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. 
 
Digitalni panoi se nalaze u Rijeci, kod autobusnoga stajališta u Adamićevoj ulici, kod banke u ulici Ante Starčevića, na Jadranskom trgu te na prvom katu robne kuće „RI“ na Korzu.
U Crikvenici digitalni pano se nalazi na Trgu Stjepana Radića, a u Opatiji iznad kupališta Slatina.
 
Na ovaj način savjeti o samozaštitnom ponašanju te druge korisne informacije za sigurno i ugodno ljetovanje, dostupne su ne samo turistima, već i svim građanima navedenih gradova.

Stranica