Počinitelja razbojništva i bludne radnje u bijegu zaustavili građani

Slika /A%20Nove%20Fotke/Policajac%20i%20vozilo.jpg

Zahvaljujemo građanima s Kantride u Rijeci na reakciji i hrabrosti što su zaustavili u bijegu počinitelja razbojništva i bludne radnje

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim državljaninom Turske koji se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela razbojništva i bludne radnje.
 
Riječ je o osobi koji je u nedjelju, 9. srpnja oko 17.45 sati, dok je bio pod utjecajem alkohola prišao 86-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je sjedila na klupi na području Kantride u Rijeci te joj htio otuđiti torbicu.
 
Kad je starica pokušala pobjeći zapela je i pala na tlo, a 35-godišnjak je iskoristio taj trenutak te je dirao po licu i tijelu, odnosno, neprimjereno se ponašao. Budući je starica zvala u pomoć, pobjegao je s torbicom, ali su ga sustigli građani u prolazu te zadržali do dolaska policije.
 
Počinitelj je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a po završetku je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica