Otuđen građevinski alat

Slika /traka06.jpg

Nepoznati počinitelji otuđili su alat na Krku, u Rijeci i Veprincu te time oštetili dvije pravne i fizičku osobu za najmanje 20 000 eura

FOTO: Ilustracija
 
Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su proteklih dana otuđili alat na području Krka, Opatije i Rijeke.

Za sada nepoznati počinitelji otuđili su iz garaže u Puntu na Krku više komada različitog alata poput električne busilice, bušilice, pile i drugih alata te tako hrvatskog državljanina oštetili za oko tri tisuće eura.
 
U Veprincu iznad Opatije i u Rijeci je pak s gradilišta otuđen različiti građevinski alat. Počinitelj je na gradilištu u Veprincu otuđio alat i druge predmete vrijednosti najmanje 17 000 eura i time oštetio tvrtku s područja otoka Krka.
 
U Osječkoj ulici u Rijeci provaljeno je u kontejner s alatom i drugim predmetima na gradilištu te je pri tome otuđen alat i ljestve u vrijednosti 150 eura. Pri tome se počinitelj pokušao i odvesti s traktorom s priključenom cisternom za vodu, međutim, zapeo je i nije mogao nastaviti vožnju pa ga je ostavio na dijelu gradilišta.
Počinjenim kaznenim djelom neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i teškom krađom provaljivanjem sveukupno je oštetio slovensku tvrtku sa sjedištem u Novoj Gorici.

Stranica