Obavijest građanima: Subotom zaprimanje zahtjeva za osobne iskaznice

Slika 2023/%C5%A0alter%203.jpg

Rad subotom organiziran je u Rijeci:  20. i 27. svibnja  te 3. i 10. lipnja 2023. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati

FOTO: ilustracija

Zbog višemjesečnih pojačanih gužvi na poslovima prijavništva i osobnih isprava te uzimajući u obzir da je Vlada Republike Hrvatske proglasila prestanak epidemije bolesti COVD-19, Policijska uprava primorsko-goranska ponovo će omogućiti građanima da subotom podnesu zahtjeve za zamjenu/izdavanje osobne iskaznice.

Rad subotom bit će organiziran na lokaciji Žrtava fašizma 3 u Rijeci četiri nadolazeće subote, i to:  20. i 27. svibnja  te 3. i 10. lipnja 2023. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati.

Važno je napomenuti da zahtjeve za izdavanje osobne iskaznice zbog prethodne promjene adrese prebivališta  građani neće moći obaviti subotom već u uredovnom radnom vremenu Odjela za prijavništvo i osobne isprave.

Još jednom podsjećamo građane da za pojedine upravne poslove mogu koristiti  e-Usluge MUP-a RH  te na taj način smanjiti vrijeme čekanja u redovima i izbjeći pojačane gužve.

Za dostavu upita i podneske iz domene upravnih poslova građane upućujemo na adresu  elektroničke pošte upravnih poslova pupg.upravni@mup.hr.

Stranica