NAJAVA: Prijenosni šalter za upravne poslove u Lovranu i Matuljima

Slika /A%20Nove%20Fotke/Mobilni%20kofer%20(9).JPG

U Lovranu i Matuljima sutra će biti mobilni šalter za upravne poslove pa će  građani moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.

FOTO: Ilustracija

U srijedu,  5. prosinca 2018. godine od 9 do 11 sati, u prostorijama općine Lovran, na adresi Šetalište maršala Tita 41 u Lovranu, te u Matuljima na adresi Trg maršala Tita 11, od  12 do 13.30 sati, građanima će na usluzi biti prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova.

U spomenutom vremenu građani će moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.

Pozivamo sve građane, posebice one kojima je otežan dolazak u  Policijsku postaju Opatija, da iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svojih domova.

Stranica