NAJAVA: Edukativne radionice u Novom Vinodolskom i Rijeci

Slika Baner/pol-i-tzk3.jpg

Nakon dobro posjećene edukativne radionice u Opatiji, zaposleni u turizmu će imati priliku poslušati predavanja namijenjena za zaposlene s područja crikveničko-vinodolske rivijere i riječkog prstena. Tako će se u organizaciji Policijske uprave

Foto: Ilustracija

Nakon dobro posjećene edukativne radionice u Opatiji, zaposleni u turizmu će imati priliku poslušati predavanja namijenjena za zaposlene s područja crikveničko-vinodolske rivijere i riječkog prstena. Tako će se u organizaciji Policijske uprave primorsko-goranska i Turističke zajednice Kvarnera dana 29. travnja s početkom u 11 sati održati edukativna radionica u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog, na adresi Trg Vinodolskog zakona 1. Nakon toga, edukativna radionica će se održati 30. travnja s početkom u 11 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, na adresi Korzo 16.

Predavanja su namijenjena svima onima koji su zaposleni u turizmu, s ciljem podizanja mjera samozaštite u turizmu.

Edukacija se sastoji od dva dijela, i to:

·        informiranje i preporuke za povećanje stanja sigurnosti za vrijeme turističke sezone 2013. godine,

·        postupanje prigodom dojave i pronalaska eksplozivne naprave te postupanje nakon same eksplozije.

Predavači tema su iskusni policijski službenici, predstavnici Policijske uprave primorsko-goranske, koji će nakon izlaganja prisutnima biti na raspolaganju za moguća pitanja, mišljenja, prijedloge i preporuke.

Mjesta i vremena održavanja edukativnih radionica na području Primorsko-goranske županije pogledajte ovdje.



Stranica