NAJAVA: Akcija "Mir i dobro" u Crikvenici

Slika /AKCIJE/MID/Letak.jpg

U vremenu od 10 do 13 sati na info punktu će policijski službenici s ciljem ostvarenja povoljnog stanja javnog reda i mira i opće sigurnosti u vrijeme predstojećih blagdana, građane savjetovati o sigurnoj uporabi pirotehničkih sredstava

FOTO: Ilustracija

Djelatnici Policijske postaje Crikvenica  u subotu, 22. prosinca, će u sklopu provedbe  Akcije „ Mir i dobro“ organizirati info punkt prevencije u trgovačkom centru u ulici Kralja Tomislava.

U vremenu od 10 do 13 sati na info punktu će policijski službenici s ciljem ostvarenja povoljnog stanja javnog reda i mira i opće sigurnosti u vrijeme predstojećih blagdana, građane savjetovati o sigurnoj uporabi pirotehničkih sredstava. Pored toga upoznat će ih i s oblicima prevencije najčešćih kaznenih imovinskih djela ( krađe, drske krađe, teške krađe provaljivanjem, prijevare , razbojništva) te ih informirati i uputiti na mjere samozaštite.

Akciju „Mir i dobro“  Ministarstvo unutarnjih poslova provodi od 1993. godine, kako bi ciljanim i usmjerenim aktivnostima građanima i posjetiteljima Hrvatske osigurali povoljno stanje javnog reda i mira tijekom božićno-novogodišnjih blagdana.

Stranica