Održana Skupština Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi PU primorsko-goranske

Slika /vijesti/2018/SKUP-AKTIV-21.12..jpg

Na Skupštini je objavljeno kako je tijekom ove godine, u okviru organiziranih akcija Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, od 230 darivatelja ove Policijske uprave prikupljeno 418 doza krvi. U akcijama koje je organizirao Aktiv PU primorsko-goranske u Policijskom domu, prikupljeno je 88 doza krvi čime se nastavilo s višegodišnjom uspješnom suradnjom  Aktiva i GD crvenog križa

FOTO: PU  primorsko-goranska

Jučer je u prostorijama Policijskog doma u Rijeci održana skupština Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave Primorsko-goranske. Skupštini su prisustvovale i predstavnice Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, ravnateljica  Marija Vičić i predsjednica Kim Anić.

Na Skupštini je objavljeno kako je tijekom ove godine, u okviru organiziranih akcija Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, od 230 darivatelja ove Policijske uprave prikupljeno 418 doza krvi. U akcijama koje je organizirao Aktiv PU primorsko-goranske u Policijskom domu, prikupljeno je 88 doza krvi čime se nastavilo s višegodišnjom uspješnom suradnjom Aktiva i GD Crvenog križa. U protekloj godini darivateljima su se pridružila i trojica novih djelatnika Policijske uprave primorsko-goranske: Kristijan Gregov, Robert Juričić i Pavao Mokri. Za jubilarna darivanja uručene su zahvalnice i plakete Hrvatskog Crvenog križa, Aktiva i Policijske uprave primorsko-goranske. GD Crvenog križa je tako dodijelilo zahvalnice za 53 darivatelja, Aktiv za desetero, a PU primorsko-goranska je dodijelila zahvalnice za šest darivatelja.

Za najveći broj darivanja 120. zahvalnicu Aktiva dobio je Dinko Kudrić, za 75. darivanje Zoran Ivančević, Ivica Kurilić i Sanjin Juričić, za 70. Goran Vučenov, dok za 50 -to Milan Delač, Milan Majer i Damir Crnković.  Za 40. darivanje krvi zahvalnicu je dobila Lorena Marotti, dok za 30. darivanje Tamara Mesarić.  Za 75 i 50 jubilarno darivanje djelatnike je plaketom nagradila i PU primorsko-goranska.

I ovom prilikom predstavnici Aktiva i GD Crvenog križa zahvalili su svim darivateljima krvi na njihovoj humanosti  te pozvali ostale djelatnike i građane da se pridruže plemenitom činu akcije darivanja krvi.

Stranica