​Kazneno i prekršajno prijavljena za zlouporabu droge

Slika /vijesti/2019/droga%20kupjak%203.JPG

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se 30-godišnjakinja koristi na području Rijeke gdje je pronađena posuda sa stabljikom indijske konoplje, visine od 70 cm, ali i oko 111 grama droge marihuana te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.
 
U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se 30-godišnjakinja koristi na području Rijeke gdje je pronađena posuda sa stabljikom indijske konoplje, visine od 70 cm, dvije drobilice, digitalna vaga, zatim oko 111 grama droge marihuana, kao i manja količina droge amfetamin, tzv. speed  i MDMA  te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Osim navedenog, pronađeni su i lijekovi, odnosno tablete za koje nije posjedovala medicinsku dokumentaciju.
 
Pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 30-godišnja osumnjičenica je završetkom istraživanja kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu te općinskom sudu za prekršaj iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Stranica