Priopćenje o uništenju minsko-eksplozivnih sredstava

Slika avio-b.jpg

Obavještavamo građane da će Specijalna policija MUP-a narednih dana ukloniti minsko-eksplozivna sredstva iz mora na području Policijske uprave primorsko-goranske. Vađenje i uništenje će se provesti uz pomoć policijskih službenika III. Policijske postaje Rijeka, Postaje pomorske policije Rijeka i Protueksplozijskog odsjeka PU primorsko-goranske.

Foto: Ilustracija

Obavještavamo građane da će Specijalna policija MUP-a narednih dana ukloniti minsko-eksplozivna sredstva iz mora na području Policijske uprave primorsko-goranske. Vađenje i uništenje će se provesti uz pomoć policijskih službenika III. Policijske postaje Rijeka, Postaje pomorske policije Rijeka i Protueksplozijskog odsjeka PU primorsko-goranske. Lokacije će s mora uz Pomorsku policiju osiguravati i Lučka kapetanija. Akcije će se provesti prema slijedećem rasporedu:

16. prosinca 2010. godine (četvrtak), s početkom u 9,00 sati započeti će akcija vađenja i uništenja minsko-eksplozivnog sredstva (u naravi ručne bombe) u Rijeci, na lokaciji Grčevo (Pećine). Pristup građanima lokaciji će biti privremeno zabranjen od 8,00 sati do završetka akcije, a najkasnije do 17,00 sati.

16. prosinca 2010. godine (četvrtak), s početkom u 11,00 sati započeti će akcija vađenja i uništenja minsko-eksplozivnih sredstava (topovskog streljiva) u Kostreni, na lokaciji plićina Molnarić (Urinj). Pristup građanima lokaciji će biti privremeno zabranjen od 10,00 sati do završetka akcije, a najkasnije do 17,00 sati.

17. prosinca 2010. godine (petak), s početkom u 9,00 sati započeti će akcija vađenja i uništenja minsko-eksplozivnih sredstava (topovskog streljiva) na otoku Cresu, na lokaciji uvala Prepalica (Belej-Cres). Pristup građanima lokaciji će biti privremeno zabranjen od 8,00 sati do završetka akcije, a najkasnije do 17,00 sati.



Stranica