Novi uspjesi Streljačkog kluba "Policajac"

Slika /pinta.jpg

Član Streljačkog kluba „Policajac“, NENAD PINTARIĆ novi je državni prvak u disciplini puška velikog kalibra 7,9 mm na 100 metara. Dana 25. i 26. rujna na streljani Vladimir Gortan na Drenovi u Rijeci održano je Prvenstvo Hrvatske za seniore u streljaštvu. U disciplini puška velikog kalibra 7,9 mm na 100 metara novi državni prvak je Nenad Pintarić, član Streljačkog kluba „Policajac“ s 274 kruga, dok je treće mjesto u istoj disciplini osvojio također član Kluba, Denis Grenko s 265 krugova.

FOTO: PU P-G
Član Streljačkog kluba „Policajac“, NENAD PINTARIĆ novi je državni prvak u disciplini puška velikog kalibra 7,9 mm na 100 metara.
Dana 25. i 26. rujna na streljani Vladimir Gortan na Drenovi u Rijeci održano je Prvenstvo Hrvatske za seniore u streljaštvu.
U disciplini puška velikog kalibra 7,9 mm na 100 metara novi državni prvak je Nenad Pintarić, član Streljačkog kluba „Policajac“ s 274 kruga, dok je treće mjesto u istoj disciplini osvojio također član Kluba, Denis Grenko  s 265 krugova.  
U ukupnom poretku između 11 ekipa, ekipa Streljačkog kluba „Policajac“ osvojila je drugo mjesto s ukupno 518 krugova, iza prvoplasirane ekipe „Bjelovar 1874.“ s 522 kruga.
Podsjećamo kako je Streljački klub „Policajac“ osnovan prije dvanaest godina u Policijskoj upravi primorsko–goranskoj. Danas broji više od 60 članova, najvećim dijelom djelatnika ove Uprave. Od svog osnutka Klub sudjeluje na državnim prvenstvima i drugim natjecanjima gdje redom postiže zapažene rezultate u kategoriji puška velikog i malog kalibra.
I ovaj put članovi Streljačkog kluba „Policajac“ postignutim rezultatima potvrdili su status jedne od najjačih ekipa u streljaštvu u Hrvatskoj.
 
Ovim putem Nenadu Pintariću, Denisu Grenku i ekipi Streljačkog kluba „Policajac“ čestitamo na postignutim rezultatima!
 


Stranica