Zlouporaba položaja i ovlasti

Slika /novac02.jpg

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta, Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Omišlja poradi osnovane sumnja na zlouporabu položaja i ovlasti. Utvrđeno je kako je Omišljanin, u svojstvu člana uprave tvrtke sa sjedištem u Škrljevu, općina Kukuljanovo, u razdoblju od 2.travnja do 26.lipnja 2009.godine, a u namjeri da sebi pribavi imovinsku korist iskoristio svoj položaj prilikom prijenosa vlasništva nad motornim vozilom marke Hyundai Santa Fe. Ovim je stekao protupravnu imovinsku korist u iznosu od 48 704,41 kuna, za koliko je oštetio spomenutu tvrtku. Protiv 54-godišnjaka iz Omišlja nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci podnijeto je posebno izvješće redovnim putem zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela zlouporaba položaja i ovlasti.

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta, Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Omišlja poradi osnovane sumnja na zlouporabu položaja i ovlasti. Utvrđeno je kako je Omišljanin, u svojstvu člana uprave tvrtke sa sjedištem u Škrljevu, općina Kukuljanovo, u razdoblju od 2.travnja do 26.lipnja 2009.godine, a u namjeri da sebi pribavi imovinsku korist iskoristio svoj položaj prilikom prijenosa vlasništva nad motornim vozilom marke Hyundai Santa Fe. Ovim je stekao protupravnu imovinsku korist u iznosu od 48 704,41 kuna, za koliko je oštetio spomenutu tvrtku.
Protiv 54-godišnjaka iz Omišlja nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci podnijeto je posebno izvješće redovnim putem  zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela zlouporaba položaja i ovlasti.
 


Stranica