Ukradena ronilačka oprema

Slika /policija05.jpg

U vremenu od 30. svibnja do 14. rujna nepoznati počinitelj ili više njih su iz glisera marke Glastron, u vlasništvu 57 godišnjeg državljanina Njemačkeukrali više komada ronilačke opreme. Gliser se nalazio na parkiralištu unutar prostora samostana na Trgu Sv. Franje u Cresu. Ukradeni su ronilački kompjutor, odijela, maske, dihalice i drugi predmeti namijenjeni ronjenju. Šteta se cijeni na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj nastavljaju traganje za počiniteljem i ukradenim predmetima, a nadležnom ODO Rijeka podnijeta je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja zbog počinjenja teške krađe.

FOTO: Ilustracija
U vremenu od 30. svibnja do 14. rujna nepoznati počinitelj ili više njih su iz glisera marke Glastron, u vlasništvu 57 godišnjeg državljanina Njemačkeukrali više komada ronilačke opreme.  Gliser se nalazio na parkiralištu unutar prostora samostana na Trgu Sv. Franje u Cresu.  Ukradeni su ronilački kompjutor, odijela, maske, dihalice i drugi predmeti namijenjeni ronjenju. Šteta se cijeni na više desetaka tisuća kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj nastavljaju traganje za počiniteljem i ukradenim predmetima, a nadležnom ODO Rijeka podnijeta je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja zbog počinjenja teške krađe.  
 


Stranica