Tjedno izvješće o prometu

Slika /auto_policija.jpg

U proteklom tjednu na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 74 prometnih nesreća, od čega je 6 bilo težih, a 68 lakših. Smrtno je stradala jedna osobe. Radi se o 77-godišnjoj pješakinji iz Čavala koja je smrtno stradala prilikom prelaska ceste izvan označenog pješačkog prijelaza. U prometnim nesrećama teže je ozlijeđeno 5 osoba, a lakše 11 osoba.

FOTO: Ilustracija
U proteklom tjednu na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 74 prometnih nesreća, od čega je 6 bilo težih, a 68 lakših. 
Smrtno je stradala jedna osobe. Radi se o 77-godišnjoj pješakinji iz Čavala koja je smrtno stradala prilikom prelaska ceste izvan označenog pješačkog prijelaza. U prometnim nesrećama teže je ozlijeđeno 5 osoba, a lakše 11 osoba.
Materijalna šteta cijeni se na oko 710 800 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su 2 pješaka i 17 stranih državljana.
Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je 10.
Alkotestiranih vozača bilo je 302, kod njih 41 je  utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.  
 
Rekorder po izmjerenoj koncentraciji alkohola je 46-godišnjak iz Rijeke. Dana 10. rujna oko 23,00 sata u Rijeci u Ulici braće Hlača zatečen je kako upravlja je osobnim vozilom marke Kia, riječkihregistarskih oznaka, pri koncentraciji alkohola od 2,50 g/kg.
 


Stranica