Pokušaj ubojstva u Rijeci

Slika policajac03.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana, starosti 36 i 32 godine zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju. Utvrđeno je kako su dvojica Riječana dana 20. kolovoza oko 21,10 sati napala 35-godišnjeg Riječanina u dvorištu njegove kuće također u Rijeci, na Krnjevu.

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana, starosti 36 i 32 godine zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.
Utvrđeno je kako su dvojica Riječana dana 20. kolovoza oko 21,10 sati napala 35-godišnjeg Riječanina u dvorištu njegove kuće također u Rijeci, na Krnjevu. 35-godišnjaku su sjekirom,  komadom drveta i kamenom zadali  više udaraca po glavi i tijelu.  Nakon nekoliko pokušaja 35-godišnjak je uspio pobjeći, te mu je liječnička pomoć pružena u KBC Sušak. Po liječniku sudske medicine konstatirano je kako je zadobio lakše tjelesne ozljede.
Dvojica Riječana nedugo nakon događaja su uhićeni, te privedeni u službene prostorije  II. policijske postaje Rijeka. Prema utvrđenom događaju su prethodili neriješeni financijski odnosi između ove trojice Riječana.
U konzultaciji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, protiv dvojice Riječana, starosti 36 i 32 godine, kaznena prijava za pokušaj ubojstva podnosi se redovnim putem.
 
 


Stranica