Okrali obiteljske kuće

Slika traka07.jpg

U poslijepodnevnim satima 12. kolovoza za sada nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Krku. Iz kuće je otuđio zlatni nakit i novac,. 71-godišnja vlasnica iz Krka oštećena je za oko 25 000 kuna. 13. kolovoza oko pola noći, nepoznati počinitelj iskoristio je neopreznost vlasnika, te ušao u obiteljsku kuću u Malom Lošinju. Iz kuće u vlasništvu 53-godišnjaka iz Malog Lošinja otuđio je veći novčani iznos i prijenosno računalo. Materijalna šteta cijeni se na oko 20 000 kuna. Policijski službenici Policijskih postaja Krk i Mali Lošinj intenzivno tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.

FOTO: Ilustracija
U poslijepodnevnim satima 12. kolovoza za sada nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Krku. Iz kuće je otuđio zlatni nakit i novac,. 71-godišnja vlasnica iz Krka oštećena je za oko 25 000 kuna.
13. kolovoza oko pola noći, nepoznati počinitelj iskoristio je  neopreznost vlasnika, te ušao u obiteljsku kuću u Malom Lošinju. Iz kuće u vlasništvu 53-godišnjaka iz Malog Lošinja otuđio je veći novčani iznos i prijenosno računalo. Materijalna šteta cijeni se na oko 20 000 kuna.
Policijski službenici Policijskih postaja Krk i Mali Lošinj intenzivno tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.
 


Stranica