Uhvaćeni na djelu

Slika policajac03.jpg

Jučer oko 15,30 sati u Policijskoj postaji Krk zaprimljena je dojava kako je u tijeku provala u objektu pored zatvorenog hotelskog kompleksa u Malinskoj na otoku Krku. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici u prizemlju hotela zatekli su jednog, a u podrumskoj prostoriji uz spomenuti objekt još pet nepoznatih muških osoba. Petorica su zatečena u trenutku dok su iz zidova vadili razne instalacijske kablove.

FOTO: Ilustracija
Jučer oko 15,30 sati u Policijskoj postaji Krk  zaprimljena je dojava kako je u tijeku provala u objektu pored zatvorenog hotelskog kompleksa u Malinskoj na otoku Krku. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici u prizemlju hotela zatekli  su jednog, a u podrumskoj prostoriji uz spomenuti objekt još pet nepoznatih muških osoba. Petorica su zatečena u trenutku dok su iz zidova vadili razne instalacijske kablove. Pri tom je isključena električna energija u hotelu i na antenama u vlasništvu dvije telekomunikacijske tvrtke iz  Zagreba.  Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe svi zatečeni privedeni su u Policijsku postaju Krk. Nadalje, utvrđeno je kako su privedeni  38-godišnjak i maloljetnik, državljani  Bosne i Hercegovine, Riječanin starosti 19-godina, 45-godišnjak iz Sesveta, te maloljetnici iz Rijeke i Sesveta.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem pronađen je alat kojim su se koristili, te više komada izrezanih  instalacijskih kablova.  Protiv počinitelja nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci podnosi se kaznena prijava redovnim putem.
Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.
 


Stranica