Prometna nesreća s poginulom osobom - rezultati očevida

Slika /Ri/policija05.jpg

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva policijski službenici Postaje prometne policije obavili su očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je teško ozlijeđena. Da podsjetimo, jučer oko 11,50 sati na DC 40 u Kukuljanovu, u blizini trgovačkih centara, došlo je do sudara osobnog i teretnog vozila, oba riječkih registracijskih oznaka.

FOTO: Ilustracija
Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva  policijski službenici Postaje prometne policije obavili su očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je teško ozlijeđena.
Da  podsjetimo, jučer oko 11,50 sati na DC 40 u Kukuljanovu, u blizini trgovačkih centara,  došlo je do sudara osobnog i teretnog vozila, oba riječkih registracijskih oznaka.
Izvršenim očevidom utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Seat toledo, kojim je upravljala 33-godišnja vozačica iz Buzdohnja, okolica Čavala kretalo iz smjera jednog od trgovačkih centara u smjeru DC 40. Dolaskom u raskrižje s kolinikom DC 40 u namjeri skretanja ulijevo u pravcu Čavala, osobno vozilo se nije zaustavilo na znak obveznog zaustavljanja, te je ulaskom u raskrižje oduzelo prednost teretnom vozilu marke Scania s priključnim vozilom Fliegl, koje se kretalo iz pravaca Čavala prema Sv. Kuzmu, i kojim je upravljao 58-godišnji vozač iz okolice Vojnića. Prilikom sudara teretno vozilo prednjim dijelom je udarilo u lijevi bočni dio osobnog vozila. Od posljedica prometne nesreće vozačica je na mjestu preminula, dok je njen  5-godišnji sin koji se također nalazio u vozilu, zadobio teške tjelesne ozljede, te je na liječenju u JIL-u  KBC Sušak.
Promet je normaliziran oko 13,50 sati.


Stranica