Provale u obiteljske kuće

Jučer, tijekom jutarnjih sati nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Rijeci. Ukrao je više komada zlatnog nakita, novac te druge vrijedne predmete, čime je vlasnika oštetio za oko 10.000 kuna. Istog je dana provaljeno i u obiteljsku kuću u Ičićima, iz koje je otuđen novac te više komada zlatnog nakita. Materijalna šteta cijeni se na oko 13.500 kuna. Također, za sada nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Opatiji. Iz kuće je otuđio nekoliko muških i ženskih satova i zlatnog nakita. Ovim kaznenim djelom vlasnik je oštećen za oko 100.000 kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima i otuđenim predmetima.

Jučer, tijekom jutarnjih sati nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Rijeci. Ukrao je više komada zlatnog nakita, novac te druge vrijedne predmete, čime je vlasnika oštetio za oko 10.000 kuna.
Istog je dana provaljeno i u obiteljsku kuću u Ičićima, iz koje je otuđen novac te više komada zlatnog nakita. Materijalna šteta cijeni se na oko 13.500 kuna.
Također, za sada nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Opatiji. Iz kuće je otuđio nekoliko muških i ženskih satova i zlatnog nakita. Ovim kaznenim djelom vlasnik je oštećen za oko 100.000 kuna.
Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima i otuđenim predmetima.
 


Stranica