Otkriven kradljivac iz vozila

Slika /Ri/krada_iz_auta.jpg

Dana 7. srpnja policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Kastva zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

FOTO:ilustracija
Dana 7. srpnja policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Kastva zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela.
Utvrđeno je tako da je ovaj 26-godišnjak u rujnu 2008. godine iz parkiranog osobnog vozila na Adamićevom gatu u Rijeci, otuđio novčanik u vlasništvu 36-godišnjaka iz Funtane. U više navrata koristio se njegovom bankovnom karticom kupujući razne odjevne predmete i krivotvoreći potpis vlasnika na slipovima, pričinivši mu materijalnu štetu u iznosu od oko 2.500 kuna.
Također, 25. ožujka ove godine, na Rivi u Rijeci, ukrao je iz osobnog vozila prijenosno računalo i poslovnu dokumentaciju oštetivši 22-godišnju Riječanku za oko 1.500 kuna.
Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, krivotvorenja isprave i prijevare protiv 26-godišnjaka iz Kastva podnijete su kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.
 


Stranica