Ne ostavljajte vrijedne predmete u vozilu!

Slika /Ri/krada_iz_auta.jpg

U suradnji policijskih službenika II. i III. policijske postaje Rijeka provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje u počinjenje provala u više osobnih vozila. peliramo na vlasnike vozila da nipošto u njima ne ostavljaju vrijedne predmete, torbice i slično, posebice ne na vidnim mjestima, jer tako „izloženi“ predmeti postaju plijen počinitelja ovih kaznenih djela. Apeliramo na vlasnike vozila da nipošto u njima ne ostavljaju vrijedne predmete, torbice i slično, posebice ne na vidnim mjestima, jer tako „izloženi“ predmeti postaju plijen počinitelja ovih kaznenih djela.

U suradnji policijskih službenika II. i III. policijske postaje Rijeka provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje u počinjenje provala u više osobnih vozila.

Utvrđena je osnovana sumnja da je tijekom travnja i svibnja ove godine počinio pet provala u osobna vozila iz kojih je otuđio torbice s dokumentima, novcem, karticama i dr. Ove je predmete otuđio iz četiri vozila parkirana na riječkim ulicama,  a iz jednog vozila u Kraljevici otuđio je dioptrijske naočale. Ukupna materijalna šteta cijeni se na više od 8.000 kuna.
 
Sve otuđene predmete oštećene osobe držale su na vidnom mjestu u vozilu, tako da još jednom apeliramo na vlasnike vozila da nipošto u njima ne ostavljaju vrijedne predmete, torbice i slično, posebice ne na vidnim mjestima, jer tako „izloženi“ predmeti postaju plijen počinitelja ovih kaznenih djela.
 
Protiv 25-godišnjeg Riječanina kaznena prijava podnosi se redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.
 


Stranica