Zatečeni u krađi

Slika /Ri/7.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Kastavaca starosti 34 i 40 godina života zbog osnova sumnje u počinjenje teške krađe u prostorije Doma željezničara u Ul. 1. maja u Rijeci. Naime, jučer je u prijepodnevnim satima policija je zaprimila dojavu građanina o provali u navedeni objekt. Dolaskom na mjesto događaja, na III. katu Doma zatekli su dvojicu počinitelja i doveli ih na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako su počinitelji nakon nasilnog ulaska u prostor Doma, demontirali veću količinu mesinganih ventila s radijatorskih cijevi. Visina materijalne štete bit će naknadno poznata. Protiv dvojice Kastavaca uhvaćenih prilikom počinjenja kaznenog djela, kaznena se prijava podnosi redovnim putem.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Kastavaca starosti 34 i 40 godina života zbog osnova sumnje u počinjenje teške krađe u prostorije Doma željezničara u Ul. 1. maja u Rijeci.
 
Naime, jučer je u prijepodnevnim satima policija je zaprimila dojavu građanina o provali u navedeni objekt. Dolaskom na mjesto događaja, na III. katu Doma zatekli su dvojicu počinitelja i doveli ih na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako su počinitelji nakon nasilnog ulaska u prostor Doma, demontirali veću količinu mesinganih ventila s radijatorskih cijevi. Visina materijalne štete bit će naknadno poznata.
Protiv dvojice Kastavaca uhvaćenih prilikom počinjenja kaznenog djela, kaznena se prijava podnosi redovnim putem.
 
 


Stranica