Zabilježeno na "Dan maturanata"

Slika /Ri/7.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana, za vrijeme obilježavanja kraja školske godine učenika završnih razreda srednjih škola, policija je evidentirala tri događaja. U Kružnoj ulici u Rijeci zatečena je djevojka koja je neovlašteno posjedovala 4,5 g droge marihuane. Evidentirana su i dva oštećenja na autobusima gradskog prijevoznika. Prilikom naguravanja u autobusu koji je prometovao šetalištem 13. divizije u Rijeci, izbijeno je prozorsko U Istarskoj ulici, također u Rijeci, maturanti su oštetili rasvjetno tijelo. Jedan se maturant prilikom pada na pločnik riječkoga Korza usljed alkoholiziranosti lakše ozlijedio.

 
Tijekom jučerašnjeg dana, za vrijeme obilježavanja kraja školske godine učenika završnih razreda srednjih škola, policija je evidentirala tri događaja.
U Kružnoj ulici u Rijeci zatečena je djevojka koja je neovlašteno posjedovala 4,5 g droge marihuane. Evidentirana su i dva oštećenja na autobusima gradskog prijevoznika. Prilikom naguravanja u autobusu koji je prometovao šetalištem 13. divizije u Rijeci,  izbijeno je prozorsko U Istarskoj ulici, također u Rijeci, maturanti su oštetili rasvjetno tijelo. Jedan se maturant prilikom pada na pločnik riječkoga Korza usljed alkoholiziranosti lakše ozlijedio.


Stranica