Provalio u tri osobna vozila

Slika Ri/krada_iz_auta.jpg

U suradnji policijskih službenika I. i II. policijske postaje Rijeka provedeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje u počinjenje teških krađa provaljivanjem u osobna vozila. Utvrđeno je tako kako je ovaj Riječanin u vremenu od 7. do 13. svibnja 2010. godine provalio u tri osobna vozila parkirana u Ul. Petra Kobeka, na Školjiću i u Ogulinskoj ulici u Rijeci. Iz vozila inače u vlasništvu Riječana, otuđio je cd – playere oštetivši vlasnike za oko 2.100 kuna. Protiv njega kaznena se prijava podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

U suradnji policijskih službenika I. i II. policijske postaje Rijeka provedeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje u počinjenje teških krađa provaljivanjem u osobna vozila.
Utvrđeno je tako kako je ovaj Riječanin u vremenu od 7. do 13. svibnja 2010. godine provalio u tri osobna vozila parkirana u Ul. Petra Kobeka, na Školjiću i u Ogulinskoj ulici u Rijeci. Iz vozila inače u vlasništvu Riječana, otuđio je  cd – playere oštetivši vlasnike za oko 2.100 kuna.
Protiv njega kaznena se prijava podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica