Teška prometna nesreća u Viškovu

Slika /Ri/policija05.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 00,10 sati na ŽC-5025 u Viškovu smrtno je stradao 20-godišnji hrvatski državljanin .Nesreća se dogodila u naselju Vozišće , kod kućnog broja 64,kada je 20-godišnjak upravljao osobnim vozilom Peugeot 406 i kretao se iz smjera Gornjih Sroka u smjeru Viškova.Izlaskom iz blagog desnog zavoja, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u stablo s desne strane kolnika,a potom se vozilo okrenulo na krov . Mladiću je pružena hitna medicinska pomoć na mjestu prometne nesreće,gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede,od kojih je na žalost naknadno u bolnici i preminuo.Na mjestu prometne nesreće promet je bio u prekidu do 02,30 sati .

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 00,10 sati na ŽC-5025 u Viškovu smrtno je stradao 20-godišnji hrvatski državljanin .

Nesreća se dogodila u naselju Vozišće , kod kućnog broja 64,kada je 20-godišnjak upravljao osobnim vozilom Peugeot 406 i kretao se iz smjera Gornjih Sroka u smjeru Viškova.Izlaskom iz blagog desnog zavoja, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u stablo s desne strane kolnika,a potom se vozilo okrenulo na krov . Mladiću je pružena hitna medicinska pomoć na mjestu prometne nesreće,gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede,od kojih je na žalost naknadno u bolnici i preminuo.

Na mjestu prometne nesreće promet je bio u prekidu do 02,30 sati .
 
 
 


Stranica