Priveden u Istražni centar

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Tijekom travnja 2010. godine policijski službenici Treće policijske postaje i Policijske postaje Crikvenica u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad više hrvatskih državljana zbog osnova sumnje da su počinili više kaznenih djela Teška krađa. Osnovano se sumnja da je 32-godišnjih hrvatski državljanin,zajedno sa svojom 23-godišnjom nevjenčanom suprugom i 22-godišnjakom iz Čabra počinio ukupno 11 kaznenih djela iz domene imovinskih delikata ,od kojih 10 kaznenih djela Teška krađa i 1 Krađu .

 
Tijekom travnja 2010. godine policijski službenici Treće policijske postaje i Policijske postaje Crikvenica u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske  proveli su kriminalističko istraživanje nad više hrvatskih državljana zbog osnova sumnje da su počinili više kaznenih djela Teška krađa.
 
Osnovano se sumnja da je 32-godišnjih hrvatski državljanin,zajedno sa svojom 23-godišnjom nevjenčanom suprugom i 22-godišnjakom iz Čabra počinio ukupno 11 kaznenih djela iz domene imovinskih delikata ,od kojih 10 kaznenih djela Teška krađa i 1 Krađu .
 
Tako je tijekom prosinca 2009. godine na području mjesta Drivenik u Vinodolskoj općini provalio u ukupno šest vikendica,iz kojih je otuđivao razne prehrambene proizvode i alat.
Na području Grada Rijeke izvršio je provalu u dva stana , te provalu u Boćarski klub na Cerniku  i provalu u rezervoar teretnog vozila u Dražicama iz kojeg je otuđio veću količinu goriva.  
 
U jedno kriminalistički istraženom slučaju je zajedno sa nevjenčanom suprugom u ožujku 2010. godine iz obiteljske kuće u Čavlima otuđio bankomat karticu i u više navrata podizao novac,čime je 81-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 6 700 kuna.   
 
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na iznos od oko 44 000 kuna.
 
U koordinaciji i dogovoru sa nadležnim državnim odvjetništvom i istražnim sucem Županijskog suda u Rijeci 32-godišnjak je dana 27. travnja priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci,dok se ostali počinitelji kazneno prijavljuje redovnim putem.
 


Stranica