Zatekli ga s ukradenim novčanikom

Slika /Ri/DSC00109.JPG

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je počinio krađu na štetu 33-godišnjaka, također iz Rijeke. Njega su 14. prosinca u ranim jutarnjim satima policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka zatekli na Brajdi, a kod sebe je imao novčanik s dokumentima na ime 33-godišnjeg Riječanina.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je počinio krađu na štetu 33-godišnjaka, također iz Rijeke.

Njega su 14. prosinca u ranim jutarnjim satima policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka zatekli na Brajdi, a kod sebe je imao novčanik s dokumentima na ime 33-godišnjeg Riječanina. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je novčanik otuđio ziste noći za vrijeme vožnje u automobilu 33-godišnjaka kojega je zamolio za prijevoz od Žabice do Brajde.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom 25-godišnjak se kazneno prijavljuje redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica