Priveden kradljivac s Grobnišćine

Danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden 30-godišnjak s područja Jelenja zbog osnovane sumnje da je počinio niz kaznenih djela krađa na području Čavala i jJelenja. Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici III. policijske postaje Rijeka utvrđena je osnovana sumnja da je od listopada do početka prosinca ove godine na navedenom području počinio ukupno devet kaznenih djela krađa i teških krađa.

Danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden 30-godišnjak s područja Jelenja zbog osnovane sumnje da je počinio niz kaznenih djela krađa na području Čavala i jelenja.

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici III. policijske postaje Rijeka utvrđena je osnovana sumnja da je od listopada do početka prosinca ove godine na navedenom području počinio ukupno devet kaznenih djela krađa i teških krađa.

30-godišnjak je iz garaža, spremišta, drvarnica i kontejnera, dio kojih objekata je bio nezaključan, otuđivao najčešće razni električni alat i to pile, bušilice, brusilice. No njegov su  plijen bile i plinske boce, aparat za varenje te drugi sitni alat. Ovim je krađama pribavio protuparvnu imovinsku korist u iznosu od oko 26 000 kuna.

Policijski su službenici tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli dio otuđenih predmeta, koji će biti vraćeni oštećenim vlasnicima s područja Podhuma, Čavala i Jelenja. U dogovoru sa Istražnim centrom i nadležnim državnim odvjetništvom dana 13.12.2009. godine doveden je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.



Stranica