18-godišnjak provaljivao i krao

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom iz Podgorača zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela na području grada Rijeke. Osnovano se sumnja da je u vremenu od 6. do 9. studenog zajedno sa još jednim 18-godišnjakom provalio u tri drvarnice smještene u stambenoj zgradi u Ul. 13. divizije u Rijeci. Iz drvarnica su otuđeni električni alati te alkoholno piće, a materijalna se šteta cijeni na oko 5 500 kuna. Otuđeni predmeti su kod počinitelja pronađeni te će biti vraćeni trojici oštećenih vlasnika.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom iz Podgorača zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela na području grada Rijeke.

Osnovano se sumnja da je u vremenu od 6. do 9. studenog zajedno sa još jednim 18-godišnjakom provalio u tri drvarnice smještene u stambenoj zgradi u Ul. 13. divizije u Rijeci. Iz drvarnica su otuđeni električni alati te alkoholno piće, a materijalna se šteta cijeni na oko 5 500 kuna. Otuđeni predmeti su kod počinitelja pronađeni te će biti vraćeni trojici oštećenih vlasnika.

Nadalje je utvrđeno kako je u studenom ove godine od jednog maloljetnika na području grada Rijeke prijeteći mu po život zatražio da donese revolver svoga oca , što je maloljetnik i učinio bojeći se da počinitelj ne ostvari svoje prijetnje. Ovaj je revolver također pronađen.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 18-godišnjak početkom studenog , u jednom trgovačkom centru izvršio drsku krađu na štetu maloljetnika. Prišavši mu zatražio je od njega da mu posudi mobitel, a zatim mobitel zadržao za sebe prijeteći maloljetniku i oštetitvši ga za oko 1 500 kuna.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom  kazneno se prijavljuje redovnim putem.



Stranica