Prigovorila mu zbog parkiranja, a on je napao

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo na štetu 51-godišnje Riječanke. Jučer, oko 11,30 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci, verbalno je napao oštećenu Riječanku, pljunuo joj u lice, a zatim u dva navrata na nju nasrnuo kombi vozilom, što je ona odmaknuvši srećom izbjegla. Svemu je prethodilo to što mu je prigovorila kako je svoje vozilo parkirao tako da je onemogućio putnicima izlazak na srednja vrata autobusa gradske linije.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo na štetu 51-godišnje Riječanke.

Jučer, oko 11,30 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci, verbalno je napao oštećenu Riječanku, pljunuo joj u lice, a zatim u dva navrata na nju nasrnuo kombi vozilom, što je ona odmaknuvši srećom izbjegla. Svemu je prethodilo to što mu je prigovorila kako je svoje vozilo parkirao tako da je onemogućio putnicima izlazak na srednja vrata autobusa gradske linije.

Nakon ovoga vozač se udaljio s mjesta događaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom prijavljuje se redovnim putem

 
 


Stranica