Akcija u prometu povodom Međunarodnog dana invalida

Dana 03. prosinca na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske policijski službenici vršit će pojačani nadzor vozača i vozila parkiranih na mjestima rezerviranim za vozila osoba s invaliditetom.Cilj ove akcije je poduzimanje svih zakonom predviđenih mjera prema prekršiteljima ,odnosno vozačima koji svoja vozila parkiraju na mjestima rezerviranim za vozila osoba s invaliditetom,tako da su se vozila kojima se prevoze invalidi primorana zaustavljati na prometnicama.

Dana 03. prosinca na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske policijski službenici vršit će pojačani nadzor vozača i vozila parkiranih na mjestima rezerviranim za vozila osoba s invaliditetom.
 
Cilj ove akcije je poduzimanje svih zakonom predviđenih mjera prema prekršiteljima ,odnosno vozačima koji svoja vozila parkiraju na mjestima rezerviranim za vozila osoba s invaliditetom,tako da su se vozila kojima se prevoze invalidi primorana zaustavljati na prometnicama.

Kako se istog dana obilježava „Međunarodni dan invalida“  i ovom akcijom želimo podsjetiti građane kako u njihovom susjedstvu žive osobe s invaliditetom i posebnim potrebama,te omogućiti invalidima jednako uživanje ljudskih prava i ravnopravno sudjelovanje u društvenom životu.
 


Stranica