Pronađen 19-godišnji provalnik

Policijski službenici Treće policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio pet provalnih krađa na području Rijeke.Osnovano se sumnja da je ovaj 19-godišnjak u noći 17./18. studenog provalio u dvije trgovine koje se nalaze u ulici Milana Smokvine Tvrdog,te u kiosk i fotografsku radnju u ulici Rade Šupića. Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno i da je tijekom 2007. godine provalio u ugostiteljski objekt na području Zameta. Prilikom ovih provala iz objekata je otuđivao manje količine novca.

Policijski službenici Treće policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio pet provalnih krađa na području Rijeke.

Osnovano se sumnja da je ovaj 19-godišnjak u noći 17./18. studenog provalio u dvije trgovine koje se nalaze u ulici Milana Smokvine Tvrdog,te u kiosk i fotografsku radnju u ulici Rade Šupića. Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno i da je tijekom 2007. godine provalio u ugostiteljski objekt na području Zameta. Prilikom ovih provala iz objekata je otuđivao manje količine novca.
 
U koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv istog se kaznena  prijava podnosi redovnim putem
 


Stranica