Napao i prijetio nožem

Danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden 37-godišnji talijanski državljanin zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i prijetnje na štetu dvojice muškaraca.

Danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden  37-godišnji talijanski državljanin zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i prijetnje na štetu dvojice muškaraca.

Naime, 10. rujna u poslijepodnevnim satima, u Frankopanskoj ulici u Crikvenici verbalno se sukobio s 68-godišnjim Crikveničaninom (oko nepropisnog parkiranja) da bi nakon toga krenuo prema njemu u namjeri da ga i fizički napadne. Nakon što je Crikveničanin izbjegao napad prišao mu je i nožem ga lakše ozlijedio u predjelu leđa.
Nakon pola sata, bez ikakvog razloga i povoda, na istome mjestu nožem je zaprijetio i 23-godišnjem njemačkom državljaninu, a nakon toga se udaljio.

Kriminalističkom obradom koju su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica utvrđena je osnovana sumnja u počinjenje gore navedenih kaznenih djela.



Stranica