Provaljivao u Malom Lošinju

Policijski službenici Policijske postaje Mali lošinj proveli su kriminalističku obradu nad 38-godišnjim Velološinjaninom poradi osnova sumnje da je na području Malog Lošinja počinio više provala u vremenu od siječnja do rujna ove godine.

Policijski službenici Policijske postaje Mali lošinj proveli su kriminalističku obradu nad 38-godišnjim Velološinjaninom poradi osnova sumnje da je na području Malog Lošinja počinio više provala u vremenu od siječnja do rujna ove godine.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je u trgovinu na području Čikata provalio u dva navrata otuđivši pri tome novac. U travnju je provalivši u vikend kuću u vlasništvu 48-godišnjakinje, otuđio dvd player, a istog mjeseca provalio je i u ugostiteljski objekt, također na predjelu Čikata, iz kojega je otuđio alkoholno piće i energetske napitke.
Dana 10. rujna, oko 1,30 sati provalio je u prostor Župnog doma u Malom Lošinju odakle je otuđio novac.
Ukupna materijalna šteta počinjena izvršenjem ovih kaznenih djela cijeni se na oko 6 000 kuna. U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom 38-godišnjak se kazneno prijavljuje redovnim putem.

 


Stranica