Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Slika Ri/mirjana/IMG_0005.jpg-olujica.jpg

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske na čelu s načelnikom Policijske uprave , Tomislavom Dizdarom prisjetili su se svojih poginulih djelatnika u Domovinskom ratu.

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske na čelu s načelnikom Policijske uprave , Tomislavom Dizdarom prisjetili su se svojih poginulih djelatnika u Domovinskom ratu. Dan uoči velikog blagdana, svečanim činom polaganja cvijeća i paljenjem svijeće na spomen obilježju u liku Sv. Mihovila ispred zgrade Policijske uprave, odali su poštovanje i počast policajcima poginulim u Domovinskom ratu. Nakon toga je u katedrali Sv. Vida u Rijeci, s početkom u 10,00 sati održana  sveta misa povodom dana domovinske zahvalnosti, kao i za sve poginule hrvatske branitelje, preminule djelatnike Policijske uprave pirmorsko-goranske i njihove članove obitelji. 

Tijekom sutrašnjeg dana izaslanstva Policijske uprave primorsko-goranske pridružit će se predstavnicima lokalne uprave i samouprave, vojske, udruga proizlašlih iz Domovinskoga rata u polaganju vijenaca i paljenju svijeća u Aleji hrvatskih branitelja na groblju Drenova, Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata na Delti te groblju Trsat.

 
 


Stranica