Doveden i Istražni centar

Danas je dovršena kriminalistička obrada nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom. Osnovano se sumnja da je od srpnja 2007. godine do lipnja 2009. godine počinio ukupno deset kaznenih djela Zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom.

Danas je dovršena kriminalistička obrada nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom.

Osnovano se sumnja da je od srpnja 2007. godine do lipnja 2009. godine počinio ukupno deset kaznenih djela Zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom.Kaznenim djelima oštećeno je ukupno desetero djece u dobi od 4 do 11 godina,ženskog spola.Osumnjičeni je kaznena djela vršio na način da je zadovoljavao svoju pohotu pred djecom u blizini osnovnih škola na području Rijeke.

Kriminalističku obradu proveli su specijalizirani policijski službenici Odsjeka maloljetničke delikvencije u suradnji sa policijskim službenicima I i II Policijske postaje Rijeka,te u koordinaciji sa nadležnim državnim odvjetništvom za mladež.

Po dovršetku kriminalističke obrade 27-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.
 


Stranica