Otuđeni televizori,ronilačka oprema i bicikli

Tijekom proteklog vikenda na području Omišlja i Kostrene nepoznati počinitelji provalili su u dva stambena objekta iz kojih su otuđili televizore. Tako je u vremenskom periodu od 23. svibnja do 6. lipnja u Omišlju,u ulici Stran, nepoznati počinitelj provalio u vikend-kuću,iz koje je otuđio televizor,kućno kino i auto-radio.Vlasnika, 43-godišnjeg slovenskog državljanina oštetio je za oko 10 000 kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području Omišlja i Kostrene nepoznati počinitelji provalili su u dva stambena objekta iz kojih su otuđili televizore.

Tako je u vremenskom periodu od 23. svibnja do 6. lipnja u Omišlju,u ulici Stran, nepoznati počinitelj provalio u vikend-kuću,iz koje je otuđio televizor,kućno kino i auto-radio.Vlasnika, 43-godišnjeg slovenskog državljanina oštetio je za oko 10 000 kuna.

Također je u poslijepodnevnim satima 6.lipnja provaljeno u stan u Kostreni,u ulici Glavani.Otuđen je televizor i playstation,a 26-godišnji vlasnik oštećen je za nekoliko tisuća kuna.  

Osim ovih provalnih krađa,u noći 5./6. lipnja na području Krka i Crikvenice evidentirane su i dvije krađe na prostoru auto-kampova.Nepoznati su počinitelji iz kampa Glavotok na otoku Krku otuđili ronilačku opremu i pušku za podvodni ribolov,vrijednosti oko 9 000 kuna,koji su vlasništvo 41-godišnjeg Slovenca. 

Iz kampa Selce u istoj su noći otuđena tri bicikla,a 44-godišnji vlasnik,inače Njemački državljanin,oštećen je za nekoliko tisuća kuna.

 


Stranica