Pronađen razbojnik

Policijski službenici III Policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništvo. Osnovano se sumnja da je 7. lipnja 2009. godine oko 4 sata u trgovini koja se nalazi u ulici Šodići u Kostreni počinio gore navedeno kazneno djelo.

Policijski službenici III Policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništvo.

Osnovano se sumnja da je 7. lipnja 2009. godine oko 4 sata u trgovini koja se nalazi u ulici Šodići u Kostreni počinio gore navedeno kazneno djelo. Naime, 18-godišnjak je oko 01,30 sati pokušao provaliti u trgovinu,u čemu nije uspio,pa je pobjegao sa mjesta događaja.Oko 4 sata vratio se do trgovine,u kojoj se nalazio 61-godišnji kućni majstor,koji je popravljao oštećenja koja su nastala od pokušaja provale.Tada je djelomično maskiran istom zaprijetio nožem i otuđio cigarete u vrijednosti od oko 1 200 kuna.

U koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv 18-godišnjaka kaznena  prijava podnosi se redovnim putem.

 


Stranica