Krali u hotelima

Provedenim kriminalističkim obradama policijski službenici Policijske postaje Opatija i Policijske postaje Crikvenica pronašli su počinitelje kaznenog djela Krađa iz soba u hotelima na području Opatije i Crikvenice. Tako je provedenom kriminalističkom obradom nad 31-godišnjom hrvatskom državljankom utvrđeno da je 3.lipnja iz sobe u hotelu u Opatiji otuđila novac,mobilne telefone i osobne dokumente, koji su vlasništvo Rumunjskih državljana u dobi od 46 i 47 godina,čime je istima pričinila materijalnu štetu od oko 6 000 kuna.

Provedenim kriminalističkim obradama policijski službenici Policijske postaje Opatija i Policijske postaje Crikvenica pronašli su počinitelje kaznenog djela Krađa iz soba u hotelima na području Opatije i Crikvenice.     

Tako je provedenom kriminalističkom obradom nad 31-godišnjom hrvatskom državljankom utvrđeno da je 3.lipnja iz sobe u hotelu u Opatiji otuđila novac,mobilne telefone i osobne dokumente, koji su vlasništvo Rumunjskih državljana u dobi od 46 i 47 godina,čime je istima pričinila materijalnu štetu od oko 6 000 kuna.  
 
Također su policijski službenici proveli  kriminalističku obradu nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 15 i 17 godina.Osnovano se sumnja da su 4. lipnja u poslijepodnevnim satima iz apartmana u hotelu u Crikvenici otuđili dva mobilna telefona,digitalni fotoaparat i novac,koji su vlasništvo maloljetnih državljana Poljske,od kojih su dvojica 13-godišnjaci i jedan 14-godišnjak.Ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.
 

U koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv počinitelja ovih kaznenih djela kaznena  prijava podnosi se redovnim putem.

 


Stranica