Policija otkrila prevaranticu s Malog Lošinja

Kriminalistička obrada koju su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj rezultirala je otkirvanje m i utvrđivanjem idnetiteta ženske osobe koja je tijekom 12. mjeseca na Malom Lošinju počinila tri prijevare na štetu troje građana starije životne dobi. Uvrđeno je da se radi o Zagrepčanki rođenoj 1957. godine koja je počinjenjem ovih kaznenih djela pribavila protupravnu imovinski korist u iznosu od oko 15 000 kuna.

Kriminalistička obrada koju su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj rezultirala je otkirvanjem i utvrđivanjem idnetiteta  ženske osobe koja je tijekom 12. mjeseca na Malom Lošinju počinila tri prijevare na štetu troje građana starije životne dobi. 
Uvrđeno je da se radi o Zagrepčanki rođenoj 1957. godine koja je počinjenjem ovih kaznenih djela pribavila  protupravnu imovinski korist u iznosu od oko 15 000 kuna.
Oštećenima je prodavala masažere i dr. predmete ističući njihovu korisnost za zdravlje oštećenika, nudeći pri tome u jednom slučaju dvadesetodnevni  boravak u toplicama za dvije osobe ili veliku novčanu nagradu koja bi oštećenima navodno trebala naknadno stići.
Osobe starije životne dobi, teško pokretljive,  a u jednom slučaju se radi o starijoj osobi koja teško komunicira povjerovale su nažalost lijepim pričama dovitljive Zagrepčanke i ostale bez svoga novca.
U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom kaznena prijava podnosi se nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem. Za drugom ženskom osobom koja je bila s njom u društvu prilikom počinjenja kaznenih djela prijevara  i dalje se traga.



Stranica