Otuđio harmoniku

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističku obradu nad 37-godišnjakom iz Malog Lošinja poradi sumnje da je tijekom 11. i 12. mjeseca ove godine počinio više teških krađa na području Velog Lošinja.

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističku obradu nad 37-godišnjim Malološinjaninom poradi sumnje da je tijekom 11. i 12. mjeseca ove godine počinio više teških krađa na području Velog Lošinja.
Osnovano se sumnja da je u studenom ove  godine iz obiteljske kuće u Malom Lošinju otuđio  harmoniku Guerini, starosti 30-godina, s ugrađenim pojačalima, oštetivši vlasnika 72-godišnjaka za oko 20 000 kuna. Novac od prodaje harmonike  (1600 eura) podijelio je s 42-godišnjakom iz Suhopolja, koji ga je nagovorio da počini kazneno djelo.
Daljnjom kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je u dva navrata, provalio u ugostiteljski objekat Elis u Velom Lošinju odakle je iz automata za zabavu i blagajne otuđio oko 2 600 kuna, a  u jednom je navratu  iz konobarskog novčanika u istom lokalu otuđio oko 1 800 kuna. Nadalje, u istom mjesecu provalio je  u 4 kuće za odmor u Velom llšinju , ali iz istih nije ništa otuđio kao niti  iz jednog odrmarališta u Velom Lošinju u koje je također provalio.
Kazneno se prijavljuje redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica