Potukli se u ugostiteljskom objektu

Tijekom vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske u 14 slučajeva zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira. Izdvajamo tuču između većeg broja osoba u ugostiteljskom objektu na Rivi u Rijeci. Naime, 20. prosinca oko 05,00 sati u ugostiteljskom objektu Budha bar došlo je do verbalnog sukoba između 30-godišnjaka i dvojice 22-godišnjaka koji su prvoga vrijeđali pogrdnim riječima.

Tijekom vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske u 14 slučajeva zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira. Izdvajamo tuču između većeg broja osoba u ugostiteljskom objektu na Rivi u Rijeci.
Naime, 20. prosinca oko 05,00 sati u ugostiteljskom objektu Budha bar došlo je do verbalnog sukoba između 30-godišnjaka i dvojice 22-godišnjaka koji su prvoga vrijeđali pogrdnim riječima. Sukob je nastavio  naguravanjem i tučom u kojoj su osim navedenih sudjelovala još šestorica mladića. U namjeri da zaustavi i spriječi daljnje narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, lakše je ozlijeđen 24-godišnji zaštitar, a lakše su povrede zadobili i dvojica sudionika tučnjave.
Nakon prekršajne obrade protiv devet sudionika narušavanja javnog reda i mira podnose se optužni prijedlozi po čl. 6 Zakona o prekršaja protiv javnog reda i mira. Nadalje, optužni prijedlozi podnose se i protiv troje konobara zbog točenja alkohola osobama u alkoholiziranom stanju te protiv voditelja ugostiteljskog objekta zbog prekršaja iz čl. 28 citiranog Zakona.


Stranica