Prometne nesreće

Na području Policijske uprave primorsko-goranske tijekom subote i nedjelje dogodilo se 14 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je devet osoba lakše, a 5 osoba teže ozlijeđeno. U subotu, 20. prosinca u prometnoj nesreći koja se dogodila na riječkoj zaobilaznici teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je 24-godišnji vozač iz Matulja.

Na području Policijske uprave primorsko-goranske tijekom subote i nedjelje dogodilo se 14 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je devet osoba lakše, a 5 osoba teže ozlijeđeno. U subotu, 20. prosinca u prometnoj nesreći koja se dogodila na riječkoj zaobilaznici teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je 24-godišnji vozač iz Matulja. On je upravljajući VW polom pretjecao kolonu vozila preko pune uzdužne linije i udario u osobno vozilo marke Saab koje se kretalo iz suprotnog smjera. Saab kojim je upravljao 31-godišnjak iz Zagreba od siline udarca se odbio i udario u osobno vozilo marke Fiat brava kojim je krećući se u koloni upravljao 48-godišnjak iz Vrbnika. Vozači ovih dvaju vozila lakše su ozlijeđeni.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, oko 02,30 sati  u Primorskoj ulici u Iki, dvije su osobe zadobile teške tjelesne povrede, a jedna je lakše ozlijeđena. 25-godišnjak iz Mošćeničke Drage upravljao je osobnim vozilom marke Renault megan  krećući se u smjeru Opatije. Dolaskom kod kbr. 41 izgubio je kontrolu nad vozilom koje je udarilo u osobno vozilo marke Renault kangoo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 49-godišnjakinja iz Lovrana. Vozilo kojim je upravljala od siline udarca se prevrnulo na bok. Vozačica je zadobila lakše tjelesne povrede, dok je 70-godišnja kinja iz Lovrana, putnica iz istog vozila teže ozlijeđena. Teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je 21-godišnjakinja iz Petrijevaca, koja se također nalazila u istom vozilu.
Utvrđeno je kako je 25-godišnjak upravljao osobnim vozilom pri koncentraciji alkohola od 1,29 g/kg.



Stranica