Prevarile 79-godišnjakinju

Dvije nepoznate ženske osobe počinile su početkom prosinca prijevaru na štetu 79-godišnjakinje iz Malog Lošinja. Ušavši u njenu kuću, ponudile su joj božićni dar i predstavile se kao djelatnice bolnice. Ponudile su joj na prodaju masažer i deku, navodeći ukoliko ih kupi da će tijekom 12. mjeseca dobiti još posebnu veliku novčanu nagradu od tvrtke iz Njemačke.

Dvije nepoznate ženske osobe počinile su početkom prosinca prijevaru na štetu 79-godišnjakinje iz Malog Lošinja. Ušavši u njenu kuću, ponudile su joj božićni dar i predstavile se kao djelatnice bolnice. Ponudile su joj na prodaju masažer i deku, navodeći ukoliko ih kupi da će tijekom 12. mjeseca dobiti  još posebnu veliku novčanu nagradu od tvrtke iz Njemačke. Nakon što su je uvjerile u korisnost  za zdravlje predmeta koje su joj ponudile, teško pokretna 79-godišnjakinja im je dala nekoliko tisuća kuna s kojima su se udaljile u nepoznatom smjeru.

Policija intenzivno traga za nepoznatim ženskim osobama te poziva građane na oprez, posebno starije životne dobi i apelira da ne nasjedaju raznim ponudama tzv. trgovaca koji idu po kućama,  i prodaju razne predmete obećavajući pri tom dodatne nagrade.



Stranica