Spriječio otuđenje svoga vozila

Dana 20. prosinca, oko 01,00 sati, na parkiralištu u Ul. Ante Kovačića u Rijeci, 57-godišnji Riječanin zatekao je u svojem osobnom vozilu marke Daihatsu riječkih registaskih oznaka nepoznatu mušku osobu. Po izlasku nepoznatog muškarca iz vozila, između njih dvojice došlo je do naguravanja te je nepoznati muškarac udario neutvrđenim predmetom 57-godišnjaka u predjelu glave, a zatim se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 20. prosinca, oko 01,00 sati, na parkiralištu u Ul. Ante Kovačića u Rijeci, 57-godišnji Riječanin zatekao je u svojem osobnom vozilu marke Daihatsu riječkih registaskih oznaka nepoznatu mušku osobu. Po izlasku nepoznatog muškarca iz vozila, između njih dvojice došlo je do naguravanja te je nepoznati muškarac udario neutvrđenim predmetom 57-godišnjaka u predjelu glave, a zatim se udaljio u nepoznatom smjeru. Očevidom je utvrđeno kako je nepoznati muškarac provalio u osobno vozilo, ali ga je u namjeri otuđenja spriječio vlasnik vozila.
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka poduzimaju policijske izvide u cilju prikupljanja korisnih saznanja o počinitelju i njegovu pronalasku.


Stranica