Zatečeni s drogom, bježali i lakše ozlijedili policijske službenike

Slika /amfetg1.jpg

Bježeći vozilom od policije, odbacio je vrećice s nešto više od 500 grama amfetamina i s oko 150 grama marihuane

FOTO: ilustracija

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 25 godina te 24-godišnjom hrvatskom državljankom.
Jučer, 4. listopada policijski službenici su na području Rijeke zaustavili osobno vozilo u kojem se nalazilo troje osumnjičenika. Prilikom postupanja policijskih službenika zbog sumnje da u vozilu imaju drogu, jedan od 25-godišnjaka je pokrenuo vozilo u namjeri bijega. Pritom je vozilom ozlijedio policijskog službenika, dok je drugi policijski službenik ozlijeđen prilikom sprječavanja bijega. Bježeći vozilom od policije, 25-godišnjak je odbacio vrećice s nešto više od 500 grama amfetamina i s oko 150 grama marihuane te zajedno s 24-godišnjakinjom koja se nalazila u vozilu, pobjegao s mjesta događaja.
Unatoč tome, oboje su vrlo brzo pronađeni, a iako je 25-godišnjak ponovo pokušao pobjeći, privedeni su na kriminalističko istraživanje.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena je sumnja da su drogu posjedovali u namjeri daljnje prodaje te je protiv svih troje podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a jedan od 25-godišnjaka je kazneno prijavljen i za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.
Po završetku kriminalističkog istraživanja dvojica hrvatskih državljana u dobi od 25 godina su predani pritvorskom nadzorniku.

Stranica