Zatečen dok je krao Fiat uno

Slika lisice01.jpg

Dana 29. ožujka zaprimljena je dojava kako u jednoj od ulica na području Drenove u Rijeci netko obilazi i oštećuje parkirana vozila. Dolaskom policije na mjesto događaja u parkiranom osobnom vozilu,  

FOTO: Ilustracija 

Dana 29. ožujka zaprimljena je dojava kako u jednoj od ulica na području Drenove u Rijeci netko obilazi i oštećuje parkirana vozila. Dolaskom policije na mjesto događaja u parkiranom osobnom vozilu, Fiat uno zatečen je 35-godišnji Riječanin kako ga pokušava otuđiti. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo na štetu 64-godišnjeg vlasnika vozila priveden je na kriminalističko istraživanje u I. policijsku postaju Rijeka. Nadalje, kriminalističkog istraživanja koje su nad ovim 35-godišnjakom proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka je utvrđeno kako je ujutro istog dana u Zvonimirovoj ulici otuđio još jedan Fiat uno. S ovim je vozilom u riječkoj Ulici braće Hlača prouzročio prometnu nesreću tako da je uslijed brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika udario u ivičnjak, a zatim i u stablo. Nakon prometne nesreće napustio je vozilo udaljivši se u nepoznatom smjeru. Vlasnica vozila iz Rijeke, starosti 32 godine oštećena je za oko 15 000 kuna.

Oba ukradena vozila su vraćena vlasnicima. 35-godišnji Riječanin kazneno je prijavljen za dva kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, od kojih jedno u pokušaju. Isto tako prekršajno je prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica